Siirry sisältöön

Ulkoporealtaat

Hyvinvointia ja rentoutumista

Takkahuone Järvenpään kautta saat upeat ja laadukkaat Platinum Span sekä Thermalin valmistamat porealtaat. Selaa valikoimamme alta, jotta voit nauttia poreiden lempeästä kuplinnasta kotona tai mökillä!  

Platinum Spas

Voit selata Platinum Span esitteen tästä

Santorini

6 hengelle

2 x 2HP vesipumppua, 52 vedensuutinta

Santorini-poreallas on yhdistelmä tehokkuutta sekä ylellisyyttä. Porealtaamme kattaa istumapaikat 5 hengelle sekä yhden lepopaikan. 

LED-valaistut poreet eivät jätä nautiskelijaa kylmäksi, sillä 52 suutinta ja varmistavat nautinnollisen kokemuksen. Nämä tehokkaat suuttimet ovat suunniteltu käytettäväksi hydroterapiaan! Santorini sisältää myös Bluetooth-äänentoiston, joten voit yhdistää myös musiikin osaksi nautinnollista hetkeä.

Santorini poreallas

Kenya

5 hengelle

2 x 2HP vesipumppua, 52 vedensuutinta

Upea Kenya-poreallas tarjoaa 3 istumapaikkaa sekä 2 lepopaikkaa rentouttavien poreiden keskellä. 

52 kiertyvän suuttimen ansiosta veden paine on miellyttävä, ja voit kohdistaa sen hierovan voiman haluamallasi tavalla. Toimii erinomaisesti stressin sekä lihaskipeyden rentouttamiseen! Mukavuutta lisäämään poreamme sisältää vedenalaisen LED-valaistuksen, Bluetooth-äänentoiston sekä lämmittimen, joka pitää veden sopivassa lämpötilassa oleskelun ajan.

Kenya poreallas

Infinity

6 hengelle

2 x 3HP vesipumppua, 92 vedensuutinta

Infinity-poreallas tarjoaa tilaa myös suuremmalle joukolle. Porealtaamme kattaa 5 istumapaikkaa sekä yhden lepopaikan.

Todellinen rentoutumisen keidas hemmottelee 92 suuttimella käyttäjäänsä. Pyörivät suuttimet voidaan asettaa haluttuun asentoon tarjoamaan tehokasta hydroterapiaa. Jokainen istumapaikka sisältää omat säätimensä, joten jokainen käyttäjä saa itselle mieluisan kokemuksen.

Ylellisyyttä tuomaan porealtaaseen vedenalaisen LED-valaistuksen, Bluetooth-äänentoiston kanssa sekä mahdollisuus kauko-ohjaukseen Wi-fi yhteydellä. 

Infinity poreallas

Barcelona

5 hengelle

3 x 3HP vesipumppua, 86 vedensuutinta

Barcelona-poreamme tarjoaa tilaa viidelle käyttäjälle, sisältäen 3 istumapaikkaa sekä 2 lepopaikkaa.

86 suuttimella varustelut poreallas takaa varmasti nautinnollisen kokemuksen käyttäjälleen. Myös tässä mallissa on vedenalainen LED-valaistus, Bluetooth-äänentoisto sekä kauko-ohjauksen mahdollisuus Wi-fi yhteydellä. Suuttimissa on yhdistelty pehmeitä ja kohdennettuja ominaisuuksia, jolloin vedenpaine hellii käyttäjää ihanteellisesti.

Tokyo

6 hengelle

3 x 3HP vesipumppua, 89 vedensuutinta

Tokyo-porealtaaseen mahtuu isompikin käyttäjäjoukko. Poreallas sisältää 5 istumapaikkaa sekä yhden lepopaikan.

Upeilla LED-valoelementeillä varustettu poreallas sopii myös vaativamman käyttäjän mieleen. Äänentoisto hoituu Bluetooth-yhteyden avulla sekä poreallasta voi kätevästi hallinnoida kaukoyhteyksin applikaation avulla. 89 suutinta hierovat ja luovat miellyttävän poreilun.

Onyx

5 hengelle

4 x 2HP vesipumppua, 90 vedensuutinta

Onyx-poreallasta tarjoaa 3 istumapaikkaa sekä 2 lepopaikkaa.

90 suutinta takaavat voimakkaan ja rentouttavan poreilun. Mallissa on malliston suurimmat vesipumput takaavat mahdollisuuden myös tehokkaalle hydroterapialle. Vesielementillä, vedenalaisella LED-valaistuksella sekä Bluetooth-äänentoistolla. Helppoutta tarjoaa myös kauko-ohjattavuus applikaation avulla.

Onyx poreallas

Maximus

8 hengelle

3 x 2HP vesipumppua, 84 vedensuutinta

Malliston suurin poreallas tarjoaa tilan jopa 8 hengelle. Porealtaamme sisältää 7 istumapaikkaa sekä yhden lepopaikan.

Tämä malli sopii erinomaisesti suuremmalla käyttäjämäärälle terassille tai mökille. Vesielementti, vedenalaiset LED-valaistus sekä Bluetooth-äänentoisto luovat unohtumattoman kokemuksen. Tehokkaat suuttimet tarjoavat miellyttävää vedenpainetta sekä kauko-ohjaus applikaatiolla tuo erinomaista käyttömukavuutta.

Maximus poreallas

Thermals

Voit ladata Thermalsin esitteen tästä

Hydro

6 hengelle

1 x 3HP vesipumppu, 25 vedensuutinta

Uudistettu Hydro-poreallas tarjoaa 5 istumapaikkaa sekä yhden lepopaikan.

Tunnelmanluontiin porealtaassa on vedenalainen 7 värin LED-valaistus. Nauti rentouttavasta poreilusta ja kauniista muotoilusta.

Ocean

5 hengelle

1 x 3HP vesipumppu, 24 vedensuutinta

Ocean-poreamme tarjoaa 3 istumapaikkaa sekä 2 lepopaikkaa.

Ihastu mallin hydrosuuttimien tarjoamaan hierontaan! Suuttimet ovat suunniteltu tarjoamaan koko vartalolle hieronnan ja lisämukavuutta tuovat tunnelmallinen valaistus ja aromaterapiaan suunniteltu elementti.

Tule tutustumaan paikan päälle!

Myymälässämme voit tutustua tuotteisiin ja asiantuntijamme auttavat tuotteiden hankinnassa.

Miltä poreamme kotiin tai mökille kuulostaisi?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan sen!