Siirry sisältöön

Takkasydämet avotakkaan

Käänny puoleemme ja kysy kilpailukykyinen tarjous!

Uudista vanha avotakka modernilla takkasydämellä

Tavallisessa avotakassa lämmön hyötysuhde ei ole useinkaan kovin korkea, sillä lämmön hyödyntäminen lämmityksessä on työn takana. Tämän voi uudistaa asentamalla takkasydämen avotakkaa, jolloin saat aidosti lämmön talteen sekä hyötykäyttöön. Selaa alta takkasydämiä tai lataa kuvastomme, ja moninkertaista takkasi tehokkuus!

Stromboli

Stromboli

Tämä takkasydän on mittatilaustakkasetti, joka suunnitellaan juuri sinun takkatarpeisiin. Jos sinua kiinnostaa päivittää takkasi mittatilaussydämellä, ota meihin yhteyttä!

Selaa koko kuvastomme

Löydä lisää inspiraatiota takkaunelmiisi kattavasta kuvastostamme! Lataa kuvasto itsellesi, ja tutustu koko valikoimaamme.

Contura i5

Tulisijaan asennettava malli takaa avotakan lämmöntuotannon hyötysuhteen huiman parantumisen. Tämä malli sopii useimpiin avotakkoihin.

Kahva on upotettu luukkuun sekä tehonsäädin sijaitsee takan etusivulla, josta siihen on helppo päästä käsiksi. Takkaa on saatavilla mustana ja harmaana.

Contura i5
"Pidän paljon takkamme ulkomuodosta, se on yksinkertaisen kaunis. Isosta takkalasista näkee loimuavan tulen joka suunnasta. Mielestäni takka on sisustusesine."

Ida Lemetyinen

Contura i6

Contura i6

Tällä takkasydämellä voit suunnitella juuri oman näköisen takan kotiisi! Mallin suuren lasin ansiosta saat nauttia liekkien kauniista leimunnasta. 

Takkasydämessä on Clean Burning -järjestelmä, minkä ansiosta takan lasi pysyy puhtaana ja noettamana. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa: valuraudasta valmistettu luukku tai lasiedustalla valmistettu luukku.

Contura i7

Tämä malli mahdollistaa oman tyylisen takan suunnittelun, josta saat juuri haluamasi näköisen! Takkasydämen voi asentaa itsesuunniteltuun takkaan tai valmiiksi olemassa olevaan takkaan. 

Malli on saatavilla mustana sekä valurautaisella tai lasisella luukulla.

Contura i7

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamastasi takasta asiantuntijaltamme

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä takkasydämistä

Mikä on takkasydän?

Takkasydän on avotakkaan sijoitettava tulipesä, jolla voi uudistaa perinteisen avotakan. Avotakan lämpöhyötysuhde on usein heikko, ja takkasydämiä käytetään parantamaan takan lämpöhyötysuhdetta. Näin saat lämmön talteen ja käytettäväksi kodin lämmittämiseen.

Miten takkasydän asennetaan?

Takkasydämen asennus on riippuvainen halutusta avotakasta. Tästä johtuen takkasydän suunnitellaan takkakohtaisesti, jotta saadaan haluttu lopputulos turvallisesti. Me tarjoamme oston yhteydessä asennuspalveluita, joiden avulla saat vanhan avotakan uudistettua helposti kotisohvalta käsin!

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com