Siirry sisältöön

Sähkötakat

Käänny puoleemme ja kysy kilpailukykyinen tarjous!

Sähkötakalla modernia mukavuutta

Sähkötakka luo tunnelmaa kotiin ilman aitoa tulta. Tämä takka on oikea valinta silloin, kun ei haluta puiden tai polttoaineiden tuomaa vaivaa osaksi takkakokemusta. Sähkötakka ei tuota savua, joten sen voi sijoittaa jokaiseen kotiin, kuten kerrostaloasuntoon, tai muuhun tilaan johon ei muuten voida asentaa perinteistä takkaa. 

Sähkötakan voi valita lämmittimellä tai ilman lämmitintä. Valikoimastamme löydät myös vesisäiliöllä varustetut sähkötakat, jotka luovat vesihöyryn avulla aidon näköisen savuefektin. Näillä takoilla luot tyyliä sekä tunnelmaa vaivatta!

Glammbox

Glammbox

Markkinoiden edistynein ja innovatiivisin sähkötakka, joka tarjoaa todella aidon tuntuisen 3D takkatulen. Tämä ympäristöystävällinen takka tarjoaa helpon ja turvallisen tavan nauttia takan tunnelmasta ja valosta, kaikissa tiloissa.

Takan 3D-teknologiassa yhdistyvät koristepuihin upotetut LED-polttimot sekä vesihöyryelementti, mitkä yhdessä luovat aidon näköisen hiilloksen ja savun.

Kit Glamm 3D

Tämä sähkötakka luo upean tunnelman sen ainutlaatuisella muotoilulla ja teknologialla. 3D-teknologia luo vahvan visuaalisen elementin yhdistettynä tasapainoiseen estetiikkaan. 

Säväytä tällä takalla, ja nauti sen yksityiskohtien kauneudesta kodissasi. Tämä malli on helppo sijoitella jokaiseen tilaan sopivaksi sekä se tarjoa monipuolisia mahdollisuuksia tunnelman ja tilan luomiseksi.

Kit Glamm 3D

Pyydä tarjous

Löysitkö mieleisesi sähkötakan? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin annamme sinulle tarjouksen haluamastasi mallista:

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden kotiin tai mökille! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähkötakoista

Mikä on sähkötakka?

Sähkötakka on ekologinen takkavalinta, joka käyttää sähköä liekin ja tunnelman luomiseksi. Sähkötakka ei tuota aitoa savua, joten takan voi sijoittaa lähes jokaiseen tilaan. 

Mitä sähkötakan asennus vaatii?

Sähkötakan asennus on vaivatonta, sillä sähkötakka ei vaadi savunpoistoa tai hormien asennusta. Sähkötakka tarvitsee vain yhdistämisen sähkövirtaan, ja voit heti nauttia takkaelämyksestä!

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com