Siirry sisältöön

Biotakka tarjoaa ekologisuutta ja helppoutta

Biotakan polttoaineena käytetään bioetanolia, joka palaa täydellisesti eli se ei jätä minkäänlaista palamisjätettä. Bioetanoli polttonaineena on täysin vaaratonta, sillä palaessaan tuottaa vain vesihöyryä sekä hiilidioksidia. Biopolttoaine on täysin hajutonta ja savutonta! Löydä suosikkisi valikoimastamme ja ihastu moderniin takkaelämykseen.

Planika FLA3

Planika FLA3

Tämä biotakka on Planikan kruunujalokivi ja markkinoiden edistyksellisin biotakka. Takassa yhdistyvät takan tunnelma sekä nykyaikainen käyttökokemus.

FLA3 hyödyntää automatiikkaa, jolloin sitä voi hallinnoida langattomasti Wi-Fi-yhteyden avulla. Tämä voidaan myös yhdistää kaikkiin Smart Home -järjestelmiin, jolloin saat maksimaalisen käyttökokemuksen ja turvallisuuden.

Selaa koko kuvastomme

Löydä lisää inspiraatiota takkaunelmiisi kattavasta kuvastostamme!

Glamm Fire Perola

Katosta roikkuva moderni ja innovatiivinen biotakka ei jätä kylmäksi. Tasapainoinen suunnittelu luo avaruutta ja eleganttia tunnelmaa kotiin. 

Takka voidaan valita corten-teräksellä tai lakattu teräksellä. Lakattuun teräkseen on saatavilla seuraavat värit: musta ja valkoinen, lisävärit on saatavilla pyynnöstä.

Glamm Fire Perola
Planika Totem

Planika Totem

Tämä Planikan biotulisija tuo ulkotiloihin ainutlaatuista tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Suoralinjainen ja moderni suunnittelu takaa, että ulkotuli sopii kauniisti eri ulkotiliohin.

Tulisija on valmistettu polystonesta, ruostumattomasta teräksestä sekä temperoidusta lasista. Tämä tulisija on helppo sijoittaa sekä siirtää tarvittaessa. 

Planika FLA3+

Planikan FLA 3+ on perusmallia hieman suurempi sekä se tarjoaa pidemmän paloajan suuremman polttoainesäliön ansiosta. FLA 3 ja FLA 3+ sisältävät automaattisen polttoainen täytön ja lämpötilasensorit.

Tällä biotakalla nostat käyttökokemuksen ja tunnelman seuraavalle tasolle. Takat ovat varustettu nykyaikaisella automatiikalla, minkä ansiosta takasta voi nauttia huoletta ja turvallisesti.

Planika tarjoaa myös FLA3 ja FLA3+ -malleille kustomointimahdollisuudet sekä takan voi valita eri muotovaihtoehdoista: avonaisena, seinään kiinnitettävä, integroitavana sekä tilan jakajana.

Planika FLA3+

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamastasi takasta asiantuntijaltamme

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä biotakoista

Miten biotakka toimii?

Biotakka polttaa biopolttoainetta, yleisimmin bioetanolia, ja siten luo liekin tulipesään. Biopolttoaine ei luo savua tai palojätettä, joten sen käyttö on turvallista sisä- sekä ulkotiloissa.

Miten biotakka asennetaan?

Biotakkojen asennus on tavallista takkaa helpompaa. Koska biotakka ei tuota savua, takan yhteyteen ei tarvitse asentaa savun poistoa tai hormeja. Osa biotakoista on täysin siirreltävissä tai takat voidaan vaihtoehtoisesti asentaa kiinteinä seinään tai muuhun rakenteeseen.

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 404 6909

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com