Siirry sisältöön

Narvin Kiukaat

Narvin kiukaat laadukkaisiin löylyihin

Takkahuone Järvenpään kautta saat saunaasi juuri haaveilemasi kiukaan, ja pääset nauttiman saunan lämmöstä.

Meiltä kiukaat jokaiseen saunaan

Valikoimastamme löydät aidot ja perinteiset puukiukaat, jolla saat lämmitettyä  juuri sinulle sopivat löylyt sekä voit nauttia puukiukaan rauhoittavasta äänimaailmasta. Jos sähkökiuas on sinun tapasi lämmittää sauna, meiltä löytyy kattava valikoima myös sähköllä lämmitettäviä kiukaita. Löydä suosikkisi suosituksistamme tai selaa koko valikoimamme alta!

Puukiukaat

Narvin puulämmitteiset kiukaat ovat olennainen osa suomalaista saunakulttuuria.

Ne ovat toimineet lämmönlähteinä erikokoisissa ja näköisissä saunoissa vuosikymmenien ajan. Puulämmitteinen kiuas luo saunaan ainutlaatuisen tunnelman ja mahtavat löylyt.

Selaa puukiukaita

Narvi puukiukaat
Narvi sähkökiukaat

Sähkökiukaat

Sähkökiuas tarjoaa vaivattoman tavan nauttia saunan lämmöstä ja tunnelmasta.

Sähkökiukaat ovat oiva valinta urbaaniin asuinympäristöön, kuten kerrostaloihin, tai kun et halua huolehtia puiden hankinnasta. Löydä valikoimastamme sinulle sopiva sähkökiuas.

Selaa sähkökiukaita

Puukiukaat

Valikoimastamme löydät ihanat puulämmitteiset kiukaat, joilla voit nauttia aidon tulen luomista löylyistä. Lisää vaihtoehtoja ja inspiraatiota löydät PDF-kuvastostamme, jonka voit ladata klikkaamalla alla olevaa painiketta!

Narvi NC

Pelkistetty ja ajaton puukiuas laadukkaisiin löylyihin. Tämä kiuas lämpenee pienellä määrällä puita, ja tarjoaa tasaisen pehmeät löylyt.

Narvi NC

Narvi Kota Kuru VS

Tehokas kiuas varustettuna vesisäiliöllä, jonka voi sijoittaa eteen tai sivulle. Matala kiuas luo tasaisesti saunaan leviävät löylyt.

Narvi Kota Kuru VS

Narvi Kota Luosto VS

Ensiluokkaisen kestävä kiuas, joka tarjoaa kirpeät löylyt ahkeralle saunojalle. Malli lämpenee nopeasti pienellä määrällä puuta, ja tarjoaa upean elämyksen.

Narvi Kota Luosto VS

Narvi Aitokiuas AK-47

Tämä kiuas tarjoaa saunomista aidoimmillaan. Kertalämmitteisellä kiukaalla saunoo aamun asti. Suuri kivimäärä luo juuri sellaiset löylyt, kuin itse haluat.

Narvi Aitokiuas AK-47

Sähkökiukaat

Valikoimastamme löydät Narvin parhaimmat sähkökiukaat kotoisiin löylyihin, ilman puiden sytyttämistä!

Narvi Trio

Tämä kiuas yhdistää vaivattoman sijoittelun, tyylikkään ulkomuodon sekä nautinnolliset löylyt. Laaja kivimassa tarjoaa pehmeät ja kosteat löylyt, joista on helppo nauttia.

Narvi Trio

Narvi Löylyvalmis

Energiataloudellinen kiuas, joka tarjoaa ahkeralle saunojalle aina valmiit löylyt. Lämpöä varaava kiuas tarjoaa nautinnollisen tunnelman.

Narvi Löylyvalmis

Narvi Softly

Pilarimallinen kiuas tarjoaa pitkät ja pehmeät löylyt, kun vesi pääsee valumaan tasaisesti kivien läpi. Kivimäärä varaa lämpöä, joten saunan lämpötila pysyy tasaisena ja mieluisena aina löylyjen ajan.

Narvi Softly

Narvi Ultra

Tämä kiuas on suunniteltu suuriin saunoihin tuomaan kestävyyttä vaativampaakin käyttöön. Erityisen vahvat vastukset tekevät tästä varman valinnan suuren kävijämäärän saunoihin.

Narvi Ultra

Myymälässämme voit tutustua tuotteisiimme

Tule piipahtamaan myymälässämme, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean kiukaan sinulle!

Jos löysit valikoimastamme mieleisesi, pyydä meiltä tarjous kiukaasta

Nyt on aika jutella ja pistää pökköä pesään!

Mietitkö kiukaan hankkimista tai uusimista? Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä upea kiuasvaihtoehto saunasi lämmitykseen.