Siirry sisältöön

Savupiiput

Hormit ja savupiiput kaikkiin tarpeisiin

Tärkeä osa takan hankintaa on savuhormi, jonka moni tuntee paremmin nimellä savupiippu. Takan asentamista suunniteltaessa savupiiput on huomioitava hyvissä ajoin. Kannattaa muistaa, että rakennusviranomaiset haluavat nähdä suunnitelmat sekä tulisijasta että mahdollisesta savupiipusta.

Valikoimastamme löydät savupiiput johtavilta merkeiltä, kuten Schiedel. Savupiipun ostajan kannattaa huomioida, että kaikki savupiiput eivät sovi yhteen kaikkien tulisijojen kanssa. Erilaisia savupiippu- ja hormivaihtoehtoja ovat teräs-, harkko- ja tiilihormit. Neuvomme sinulle tarvittaessa, kuinka valita oikeanlainen savupiippu.

Schiedel

Tiedätkö millaisen savupiipun takkasi tarvitsee?

Me autamme sinua löytämään juuri oikean savupiipun takallesi tai kiukaallesi. Asiantuntijamme huolehtivat yhteensopivuudesta, niin sinun ei tarvitse! Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan sinulle toimiva savupiippuratkaisu.

Teräspiiput

Teräspiiput takkoihin

Teräshormin asentaminen on nopeaa ja helppoa. Kevyen painonsa ansiosta se ei myöskään edellytä lattian vahvistamista.

Nykyaikainen ja selkeälinjainen, mutta ajaton valmispiippu on kuin luotu tämän päivän rakentamiseen ja tilaratkaisujen hallintaan, joka ei rajoitu pelkästään asennukseen vaan painottuu paloturvallisuuteen, käytettävyyteen ja ulkonäköön.

Schiedel Permeter Smooth

Valmispiippu puulämmitteisiin tulisijoihin, joka on aidosti turvallinen. Moderni suunnittelu sopii vaativaankin sisustusmakuun.

Schiedel Permeter Smooth

Schiedel Permeter Smooth Air

Valmispiippu tuloilmakanavalla, joka on suunniteltu erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin. Tämä sopii puulämmiteisiin tulisijoihin.

Schiedel Permeter Smooth Air

Harkkopiiput pitkällä iällä

Harkkohormi on suosittu erityisesti uudisrakentamisessa. Schiedel harkkohormit ovat nopeita asentaa ja niille myönnetään pitkä 30 vuoden takuu.

Koska harkkohormi harvoin asennetaan takan päälle, on myös tulisijan vaihtaminen jälkeenpäin helpompaa kuin teräshormin kanssa.

Harkkopiiput

Schiedel Rondo Plus

Kaikille polttoaineille soveltuva piippu, joka tarjoaa hapon kestävän keraamisen sisäputken. Keraaminen putki kestää kuumuutta ja happoja paremmin kuin muut.

Schiedel Rondo Plus

Schiedel IsoKern

Paloturvallinen harkkohormi, joka on valmistettu hohkakivestä. Malli soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin, ja se koostetaan yksittäisistä harkkoelementeistä.

Schiedel IsoKern

Schiedel Rondo Air

Edistyksellinen tuloilmakanavalla varustettu valmispiippu, joka on kehitetty erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin. Piipun ei tarvitse ottaa ilmaa huonetilasta, jolloin piippu on täysin tiivis. 

Schiedel Rondo Air
Kiuaspiiput

Kiuaspiiput kiukaan kaveriksi

Puulämmitteinen kiuas tulee kytkeä hormiin, jota pitkin savu poistuu löylyhuoneesta. Teräshormi on erinomainen ratkaisu silloin, kun perinteistä savupiippua ei ole.

Puukiukaan turvaetäisyydet on myös syytä huomioida ja tarvittaessa käyttää kiukaan suojaseiniäkiukaan asennusalustaa ja eduspeltiä.

Schiedel saunan piippupaketti

Schiedelin saunapiippupaketti tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä valmiissa paketissa. 

Paketti sisältää seuraavat osat:

  • eristämätön liitosputki 1000 mm
  • eristetty hormijakso 1000 mm adapterilla
  • eristetty hormijakso 500 mm sadehatulla
  • sisäkaton peitekaulus 0-5° (kaksiosainen)
  • tukipanta
  • läpiviennin eriste
  • kiristysvanne läpiviennin eristeelle
  • vesikaton läpivienti UniFlash
Takkahuone tuotekuvat 600x400 (74)
"Meiltä savupiiput kaikkiin kiukaisiin. Saat myös kiuaspiiput asennetuna"
Myymälävastaava, Takkahuone Järvenpää

Tarvitsetko savupiipun tai hormin kotiisi? Pyydä meiltä tarjous!

Tutustu myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Takkahuone Järvenpää (960 x 400 px) (1)

Nyt on aika jutella ja pistää pökköä pesään!

Jätä yhteydenottopyyntö, jos haluat tarjouksen haluamastasi tuotteesta tai haluat keskustella takan hankinnasta ja suunnittelusta.