Siirry sisältöön

Camina Schmid

Kiertoilmatakat lämmittävät pienessä koossa

Kiertoilmatakat nauttivat suosiotaan pienen kokonsa sekä lämmöntuotantomahdollisuuksiensa puolesta. Erityisen käytännöllisiä kiertoilmatakoista tekee niiden säädeltävyys, jolloin takka tarjoaa lämpöä juuri, kun sitä tarvitaan. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja tehokkaat kiertoilmatakat.

Camina S15

Camina S15

Puolivaraava takka, jossa kolmilasinen tulipesä. Caminan kiertoilmatakat on varusteltu Schmidin laadukkailla takkasydämillä, jolla lämmität tehokkaasti kotisi.

Takan materiaalina on käytetty lämpöä varaava betonielementti, jonka on moderni ja sileä pinta luo takasta ajattoman klassikon. Pinnan väri on valittavissa mielensä mukaisesti, joten takka sopii kotiin kuin kotiin.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamastasi takasta asiantuntijaltamme

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kiertoilmatakoista

Miten kiertoilmatakka lämmittää huoneilmaa?

Kiertoilma takka ottaa viileää ilman takan alaosasta, ja puhaltaa puolestaan lämmintä ilmaa takan yläosasta. Kiertoilmatakan teho on todella nopea, sillä takka lämmittää ilmaa jo muutaman minuutin palon jälkeen!

Miksi valita kiertoilmatakka?

Kiertoilmatakan yksi suurin etu on takan tehon säädeltävyys. Lämmöntarve ei useinkaan ole tasaista, joten takka tarjoaa lämpöä juuri sen verran kuin tarvitaan, juuri silloin kun halutaan.

Myöskin uusissa taloissa lämmöntarve on usein vanhempaa taloa pienempi, joten kiertoilmatakkaa on helppo säädellä mieleisen huoneilman saavuttamiseksi.

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com