Siirry sisältöön

Design-takat 

Käänny puoleemme ja kysy kilpailukykyinen tarjous!

Näillä upeilla design-takoilla luot kotiisi unohtumattoman katseenvangitsijan!

Nämä takkamallit luovat henkeäsalpaavan ja laadukkaan takkakokemuksen. Persoonalliset design-takat ovat sinulle, jos etsit tyylikästä ja visuaalisuutta takkaratkaisua kotiisi!

Nämä tuotteet valmistetaan käsin tilauksesta Etelä-Ranskassa, jolloin niiden toimitusaika on noin 6 kuukautta.

JC Bordelet Zelia 908

JC Bordelet Zelia 908

Katosta roikkuva takkoja ei tule vastaan joka päivä! Tämän upean mallin voi saada seinään kiinnitettävänä tai katosta roikkuvana. 

Takka voidaan valita avomallina tai lasiluukulla mielensä mukaisesti. Lämmitysmuotona toimii perinteinen ja luonteikas puu.

Selaa koko kuvastomme

Löydä lisää inspiraatiota takkaunelmiisi kattavasta kuvastostamme! Lataa kuvasto itsellesi, ja tutustu koko valikoimaamme.

JC Bordelet Tatiana 997

Design-takka, jolla lämmität ja säväytät yhdessä paketissa. Elegantti takka luo avotakan tunnelmaa käytännöllisellä muotoilulla. 

Takan voi valita katosta roikkuvana tai seinään kiinnitettävänä mallina. Tämä takkamalli lämpenee aidolla puulla. 

JC Bordelet Tatiana 997
JC Bordelet Lea 998

JC Bordelet Lea 998

Malliston pienin takka, joka mahtuu hyvin tilaan kuin tilaan. Tulisijan ympäri sijoitetut lasit mahdollistavat 360 asteen näkymän liekkien leimuihin.

Todella monipuolinen takkamalli, jonka voidaan sijoitella mielensä mukaisesti. Takan voi kiinnittää seinään, seisovana mallina lattiaan tai valita myös roikkuvaksi katosta!

JC Bordelet Calista 917

Selkeät ja puhtaat linjat luovat tämän takan muotoilusta tyylikkään ja modernin. Molemminpuoliset lasiluukut antavat upeat näkymät aidon tulen leimuntaan.

Takka on täysin ilmatiivis, joten sen käyttö on helppoa ja turvallista jokaisessa kodissa. Myös tämän mallin voi saada seinään kiinnitettynä tai katosta roikkuvana.

JC Bordelet Calista 917

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko upeista Design-takoista? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin tehdään takkaunelmista totta!

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com