Siirry sisältöön

Puuhellat tunnelmalliseen keittiöön

Näillä monitoimielementeillä lämmität kotia sekä valmistat maittavaa ruokaa. Puuhelloissa on päällystasoilla liedet, joilla voit keittää, paistaa ja hauduttaa puun lämmöllä. Alaosista löytyy myös uuni, jossa kypsennät ruoat tuokiossa. Valikoimastamme löydät laadukkaat La Nordican puuhellat, joilla kokkaat ja lämmität täysin ilman sähköä! 

La Nordic Rosetta

La Nordica Rosetta

La Noridcan myydyin puuhellamalli nauttii suosiota sen kokonsa ja käyttömukavuuden johdosta. Se sopiikin tilaan kuin tilaan! Tulipesän sekä hormiluukun puoli on valittavissa mieleiseksi. 

Tämä malli on erittäin vähäpäästöinen sekä sen hyötysuhde on jopa 82%. Tällä puuhellalla uuni lämpiää nopeasti ja varmasti sekä lämpö leviää ihanasti ympärilleen. Malliin on myös saatavilla paljon lisäosia.

Selaa koko kuvastomme

Lataa kuvasto ja löydä lisää inspiraatiota puuhellaunelmiisi!

La Nordica America

Markkinoiden suurin puuhella, joka täyttää vaativimmatkin toiveet. Mallin tulipesä vastaa takan kokoa sekä uunin koko on sähköuunia vastaava! 

Puuhellassa on kolme liettä sekä grillausritilät sisältyvät vakiona varusteluun. Pesäluukussa on tuplalasi, mikä estää lasin kuumenemisen ulkopuolelta. Tässä on hella todelliselle kulinaristille, se tarjoaa ruoanlaiton parhautta.

La Nordica America
HAAS+SOHN 75,5 SF

HAAS+SOHN 75,5 SF Puuhella

Tämä puuhella sopii modernin mukavuuksien etsijälle. Ruoanlaiton ja paistamisen lämpötila pysyy erityisen tasaisena integroidun ilmavirran tasausjärjestelmän ansiosta. 

Savuhormin voi sijoittaa sivulle tai hellan taakse. Liesitaso on valmistettu kestävästä teräksestä, mikä on helppo pitää puhtaana. 

HAAS+SON 40,5 SF Liesi

Kompakti puuhella, jolla lämmität ja valmistat ruokaa koosta riippumatta. Puulla lämmitettävää hellaa voi käyttää vuorokauden ympäri.

Lasiluukun alapuolelta löytyy tuhka-astia, mikä helpottaa tuhkien poistamista. Liesitaso on valmistettu kestävästä teräksestä ja ulkomateriaali puolestaan valuraudasta!

HAAS+SOHN 40,5 SF

Pyydä tarjous

Löysitkö mieleisesi? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin saadaan sinulle upea puuhella kotiin tai mökille.

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi hellakokonaisuuden! 

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com