Siirry sisältöön

Kiertoilmatakat lämmittävät pienessä koossa

Kiertoilmatakat nauttivat suosiotaan pienen kokonsa sekä lämmöntuotantomahdollisuuksiensa puolesta. Erityisen käytännöllisiä kiertoilmatakoista tekee niiden säädeltävyys, jolloin takka tarjoaa lämpöä juuri, kun sitä tarvitaan. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja tehokkaat kiertoilmatakat.

Nordpeis Cannes

Nordpeis Cannes on moderni ja tyylikäs kiertoilmatakka. Kapea runko tekee takasta huoneen elegantin katseenvangitsijan. Takan alareunaan voidaan asentaa lisävarusteena saatavat LED-valot, jotka korostavat takan takan muotoa ja luovat omanlaistansa tunnelmaa.

Korkeus1603 mm
Leveys560 mm
Syvyys452 mm
Hyötysuhde81.9 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat40 cm
Paino sisältäen tulipesän261 kg

Nordpeis Capri

Capri on keskikokoinen kiertoilmatakka tyylikästä pohjoista muotoilua. Siinä on kätevä hissiluukku, joka helpottaa puiden lisäämistä ja antaa takalle tyylikkään ilmeen. 

Korkeus1790 mm
Leveys604 mm
Syvyys543 mm
Hyötysuhde81 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat33 cm
Paino sisältäen tulipesän322 kg 

Nordpeis Davos A Korkea

Davos on kookkain takkamme. Kaikkien muiden takkojemme tavoin sille on ominaista sama puhdaslinjainen muotoilu ja elegantti ilme.

Davos on saatavana kolmilasisena, kaksilasisena
ja panoraamalasisena. Korotusosa lisävarusteena tiettyihin malleihin.

Korkeus2380 mm
Leveys920 mm
Syvyys600 mm
Hyötysuhde82 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän490 kg 

Nordpeis Davos A Matala

Uusi Davos-sarja sisältää suurimmat takkamme. Davos A Matala -mallissa on kulmaluukku, joka valittavissa joko vasemmalle tai oikealle puolelle. Davos A:n takkasydämen sivuilla ja edessä on kaksinkertainen lasi.

Korkeus1634 mm
Leveys920 mm
Syvyys600 mm
Hyötysuhde82 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän393 kg 

Nordpeis Davos Stone A

Takassa on kiviverhoilu, joka on huomattavasti tyylikkäämpi ja edullisempi vaihtoehto paikalla muurattavalla liuskekivitakalle. Kiviverhoilu on lisäksi helppo ja nopea asentaa. Takkaa on mahdollista korottaa kattoon asti.

Korkeus2385 mm
Leveys950 mm
Syvyys630 mm
Hyötysuhde82 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän750 KG*


*Painava tulisija – tämä tuote edellyttää lattian kantokyvyn tarkistamista.

Nordpeis Davos P Korkea 

Davos P on takka, jonka läpi voit nähdä. Suuri panoraamalasi tarjoaa erityisen hyvän näkyvyyden liekkeihin molemmilta kolmelta sivulta. Tämä Davos-sarjan malli soveltuu erityisen hyvin tilanjakajaksi. Davos P Korkea -mallin tulipesässä kaikilla sivuilla on kaksinkertainen lasi. Tämä teknologia tarjoaa parhaan mahdollisen palotehon, helppokäyttöisen takkasydämen ja puhtaampana pysyvän lasin.

Korkeus2383 mm
Leveys464 mm
Syvyys927 mm
Hyötysuhde78 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän453 kg

Nordpeis Davos P Matala

Takkasydämen molemmat pitkät sivut aukeavat sivulle. Jos lattia on tulenarkaa materiaalia, lattialasi on hankittava molemmille sivuille, jos molempia puolia aiotaan avata. Davos P:n kaikilla sivuilla on kaksinkertainen lasi. Tämä teknologia tarjoaa parhaan mahdollisen palotehon, helppokäyttöisen takkasydämen ja puhtaampana pysyvän lasin. Davos P on takka, jonka läpi voit nähdä. Suuri panoraamalasi tarjoaa erityisen hyvän näkyvyyden liekkeihin molemmilta sivuilta ja edestä.:

Korkeus1630 mm
Leveys465 mm
Syvyys927 mm
Hyötysuhde78 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän355 kg 

Nordpeis Davos U Korkea

Davos U:n tulipesän molemmilla sivuilla on kaksinkertainen lasi ja sivulasit on pinnoitettu ainutlaatuisella heijastavalla IR-materiaalilla. Tulipesän suuren oven takana on tehokas palotila, jossa voi polttaa jopa 50cm pituisia polttopuita

Korkeus2380 mm
Leveys920 mm
Syvyys600 mm
Hyötysuhde80 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän430 kg

Nordpeis Davos U Matala

Davos U:n tulipesän molemmilla sivuilla on kaksinkertainen lasi ja sivulasit on pinnoitettu ainutlaatuisella heijastavalla IR-materiaalilla. Tämä teknologia tarjoaa parhaan mahdollisen palotehon, helppokäyttöisen takkasydämen ja puhtaampana pysyvän lasin. Tulipesässä on pysäytystoiminto, jonka ansiosta puiden lisääminen on turvallista ja helppoa.

Korkeus1636 mm
Leveys722 mm
Syvyys600 mm
Hyötysuhde80 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän353 kg 

 

Nordpeis Geneve

tämä takka sopii täydellisesti suurempaan tilaan, jossa se pääsee todella oikeuksiinsa. Malli ulottuu normaaliin kattokorkeuteen asti ja sen puhdaslinjainen muotoilu yhdistettynä upeaan liekkinäkymään kolmelta sivulta takaa, että Genèvestä tulee kotisi näyttävä katseenvangitsija. Tulisijan alla sijaitsevan tyylikkään halkotilan ansiosta polttopuut voidaan säilyttää takan lähettyvillä sisustuksesta tinkimättä.

Korkeus2380 mm
Leveys796 mm
Syvyys650 mm
Hyötysuhde80 %
Paino sisältäen tulipesän536 KG*


*Painava tulisija – tämä tuote edellyttää lattian kantokyvyn tarkistamista.

Nordpeis Lisboa

Nordpeis Lisboa on kapea takka, joka vie hyvin vähän lattiapinta-alaa. Lisboa-takkatoimitus sisältää integroidun suojaseinän. Korkealla sijaitseva tulipesä suurine lasipintoineen tarjoaa hyvän tulinäkyvyyden kolmeen suuntaan. Polttopuut saa kätevästi säilöön takan sivulla sijaitsevaan halkotilaan.

Korkeus1630 mm
Leveys413 mm
Syvyys452 mm
Hyötysuhde82 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat30 cm
Paino sisältäen tulipesän209 kg 

Nordpeis Monaco Korkea

Kiertoilmatakka, jossa on kolmilasinen tulipesä ja hissiluukku. Takan suunnittelu on moderni ja tyylikäs, missä ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Tehokas takka, jossa Supermax IR-lasit optimoivat paloprosessia ja mahdollistavat vaivattoman sytytyksen. Lisäksi lasiin kohdistuva kuumailma takaa vähemmän nokea lasipintoihin, jolloin lasit heijastavat lämmön tehokkaasti huoneilmaan.

Korkeus1679 mm
Leveys770 mm
Syvyys508 mm
Hyötysuhde80 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat50 cm
Paino sisältäen tulipesän388

Selaa koko kuvastomme

Löydä lisää ideoita ja mahdollisuuksia takkaunelmiisi Nordpeissin kattavasta inspiraatiokuvastosta.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamastasi takasta asiantuntijaltamme

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kiertoilmatakoista

Miten kiertoilmatakka lämmittää huoneilmaa?

Kiertoilma takka ottaa viileää ilman takan alaosasta, ja puhaltaa puolestaan lämmintä ilmaa takan yläosasta. Kiertoilmatakan teho on todella nopea, sillä takka lämmittää ilmaa jo muutaman minuutin palon jälkeen!

Miksi valita kiertoilmatakka?

Kiertoilmatakan yksi suurin etu on takan tehon säädeltävyys. Lämmöntarve ei useinkaan ole tasaista, joten takka tarjoaa lämpöä juuri sen verran kuin tarvitaan, juuri silloin kun halutaan.

Myöskin uusissa taloissa lämmöntarve on usein vanhempaa taloa pienempi, joten kiertoilmatakkaa on helppo säädellä mieleisen huoneilman saavuttamiseksi.

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com