Siirry sisältöön

Takkasydämet

Takkasydämellä tehokkuutta ja yksilöllisyyttä

Takkasydämet ovat takkojen lämmittävä ydin, minkä ympärille rakennetaan haluttu tulisija. Tällöin takkasydän lämpenee kiertoilmamenetelmällä, jossa takan ulkokuoren ja takkasydämen väliin jätetään ilmarako.  Luotuaan lämmön, takkasydän luovuttaa sen saman tien huonetilaan, joten näillä takoilla saat nopeasti lämmitettyä kotisi!

Schmid Ekko U 84(34)57 H

Schmid Ekko U 84(34)57 H

Tässä mallissa on 3-kertainen lasiluukku tulipesän ympärillä. Lasipinta on suunniteltu niin, että sen puhtaanapito on helppoa.

Kiertoilmasydämeen on rakennettu hissiluukku parantamaan käytettävyyttä. Palamista ja lämmöntuotantoa on helppo säädellä vain yhdellä vivulla. Lisäksi mallissa on integroitu tuhkalaatikko, jolla poistat tuhkat tulipesästä vaivatta.

Selaa koko kuvastomme

Löydä lisää inspiraatiota takkaunelmiisi kattavasta kuvastostamme! Lataa kuvasto itsellesi, ja tutustu koko takkasydämien valikoimaamme.

Contura i40

Tässä mallissa on kulmamallinen hissiluukku, joka on kevyt ja helppo nostaa. Tämän takkasydämen ympärille voi rakentaa itse kuoret haluamastasi materiaalista tai täydentää valmistajan Ci40-mallistosta.

Kulmaluukku on saatavilla oikealle tai vasemmalle puolelle mielensä mukaan. Suuret lasit mahdollistavat upean näkymän.

Contura i40
Nordpeis N29-U

Nordpeis N29-U

Tässä mallissa on lasipinnat kolmella sivulla, joten takan palamisesta voi nauttia laajemmasta kulmasta.

Valmistajan suurin tulipesä antaa mahtavat puitteet nauttia valloittavista takkahetkistä.

Hitze TRINITY TRI54x80x53 G

Tämä malli on upea ilmestys avoimeen tilaan. Suuret lasit kolmella sivulla antavat mahdollisuuden nauttia aidon tulen liekkien leimunnasta erittäin laajasti.

Takkasydämeen kuuluu integroitu tuhkalaatikko tulipesän alla sekä ilmavirtausjärjestelmä, joka pitää tulisijan lasit puhtaina. Tämän takan kanssa voit nostaa jalat ylös, ja nauttia!

Hitze Trinity

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamastasi takasta asiantuntijaltamme

Vieraile myymälässä

Vieraile myymälässämme, niin asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan takan sekä suunnittelemaan unelmiesi takkakokonaisuuden! 

Ollaan yhteydessä!

Soita

050 536 6682

Lähetä sähköpostia

jarvenpaa@takkahuone.com